Opportunitea

Netwerkzorg voor Inclusief Leren

We hanteren een persoonsgerichte en individuele benadering  in aansluiting op iemands kwaliteiten. We investeren in teamwork met naasten en ondernemers, dienstverleners, leermeesters, leraren en begeleiders in het onderwijs, op het werk en in de hulpverlening. Samen bieden we levensbrede netwerkzorg. 

Onze missie
We zien een kwaliteit in ieder individu. Onze missie is om gelijke kansen voor iedereen te creëren. Via warme relaties in ons lerend netwerk vinden we de juiste samenwerkingspartners en creëren we samen zoveel mogelijk nieuwe kansen en opportuniteas.  Samen thee drinken van SomerenTEA, afkomstig uit de eigen volle grond van de Lage Landen, met aandacht bereid en  de langzame werking van thee staan hier symbool voor.

Pionieren
We pionieren steeds weer opnieuw samen met (jong) volwassenen in het vinden van de leerweg en het bepalen van een strategie voor  een passend traject in een inclusieve leeromgeving. Lees meer over onze  motivatie, overtuiging en basishouding voor inclusief leren.

Inspiratie en leerbijeenkomsten
Wil je samen met ons zoveel mogelijk opportuniteas creëren? Kom een keer langs en proef onze thee van eigen bodem. Of laat je inspireren. We organiseren als lerend netwerk regelmatig inspiratie sessies, Warm Data Labs, online Warm Data sessies, projecten en thee ceremonies.Interesse? Meld je dan aan voor onze mailinglijst via de Contact link.

Systeemverandering begint bij jezelf

Het lerend netwerk Opportuntitea komt voort uit de aanleg van een ecologisch theebos, een langdurig ontwikkelproject op ons eigen boerenterrein. Al doende leren en werken we samen met anderen aan  het herstel van de natuur, de biodiversiteit en de aangrenzend beek de Kleine AA. Een belangrijke leerervaring van dit project is dat systeemverandering begint bij het terugvinden van de verbinding met jezelf en de natuur.