Over mij

 

Als gezondheidswetenschapper ben ik enkele jaren werkzaam geweest in de thuiszorg, waar ik allerlei innovatieve samenwerkingstrajecten heb begeleid zoals de opzet van een hospice voor mensen in de laatste levensfase. Daarna heb ik als adviseur en onderzoeker gewerkt voor een landelijke advies organisatie Prismant en een provinciaal instituut , het PON.

Vanaf 2007 bied ik als zelfstandig adviseur contextuele dienstverlening aan lokale gemeenschappen, innovatie teams en regionale & internationale innovatie netwerken. Als strateeg en gecertificeerd Warm Data Lab host neem ik mensen mee in een lerende aanpak waarmee zij complexe vraagstukken in de volle context in deze onvoorspelbare tijd kunnen benaderen. 

 

Naast strategisch werk sta ik als HBO-V verpleegkundige en mantelzorgmakelaar mensen bij tijdens hun zoektocht in het leren omgaan met levensvragen. Het gaat om vragen in relatie tot verschillende levensdomeinen van school, werk, zorg en vrije tijd. Meestal spelen deze vragen tijdens kwetsbare verander- en overgangsfasen in het leven. Ook bied ik strategisch advies aan werkgevers en werkgeversorganisaties over de balans tussen werk en zorg. 

 

Als theepionier verbind ik mijn dienstverlening aan de natuur als inspiratiebron. Een bezoek aan mijn ecologische thee bos "SomerenTEA", een ontwikkelproject op ons voormalige boerenterrein, behoort tot de mogelijkheden. Deze omgeving draagt bij aan meer bewustwording van burgers, ondernemers, beleidsmakers en andere bezoekers over het belang van lange termijn denken en doen. De verbinding met de natuur helpt om te onthaasten en meer in verbinding te zijn met jezelf. Hierdoor ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden en lukt het om concrete stappen te zetten.